Termeni si Conditii de utilizare

www.gameart.ro

Folosind site-ul www.gameart.ro, sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare.

www.gameart.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand considera necesar, fara notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site. Acest site, www.gameart.ro, este proprietatea Galeteanu Ana-Maria-Mihaela PFA care il intretine si il administreaza. Galeteanu Ana-Maria-Mihaela PFA functioneaza conform tuturor prevederilor legislatiei Romaniei in vigoare.

Prezentii termeni si prezentele conditii prevad conditiile in care se poate realiza accesul la site si continutul acestuia, precum si metodele si conditiile de vanzare-cumparare si livrare a produselor comercializate de catre Galeteanu Ana-Maria-Mihaela PFA.

PRODUSE

Produsele noastre sunt create la solicitarea Cumparatorului si impreuna cu acesta, dar nu in serii. Acestea sunt pictate sau confectionate manual si Cumparatorul este informat cu privire la modul de utilizare si intretinere (informatii existente in descrierea pe site a produsului si livrate cu produsul). Culorile utilizate pentru pictura sunt dedicate pentru materialele pe care este realizata pictura, nu sunt toxice, nu ataca pielea si nu ies la spalat. Spalarea produselor care intra in contact cu pielea trebuie spalate manual.

DATE PERSONALE

Galeteanu Ana-Maria-Mihaela PFA se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca doar in scopul stabilirii contactului cu clientii sai. Compania va retine datele personale privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Galeteanu Ana-Maria-Mihaela PFA nu notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletters, pentru ca Galeteanu Ana-Maria-Mihaela PFA nu trimite newsletters. Galeteanu Ana-Maria-Mihaela PFA poate trimite cupoane cadou, mesaje speciale sau felicitari. Galeteanu Ana-Maria-Mihaela PFA nu promoveaza SPAM-ul.

PLASAREA UNEI COMENZI

Inregistrarea comenzii NU reprezinta si confirmarea acesteia. Dupa preluarea comenzii, aceasta va fi analizata in vederea confirmarii si stabilirii detaliilor de livrare. Confirmarea comenzii va fi efectuata in scris, printr-un email si prin plata in avans a facturii sau a unui procent de 50% din suma. Toate informatiile legate de comanda se trimit in scris sub forma de mesaj la adresa anacrafty@gameart.ro (e-mail).

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a Confirmarii Comenzii.

Termenul de livrare pentru produsele personalizate se comunica in momentul confirmarii comenzii, acesta difera in functie de complexitatea lucrarii.

GARANTIA PRODUSELOR

Produsele beneficiaza de garantie in concordanta cu materialele din care este realizat si cu vopselurile aplicate fiecarui tip de material. Consumatorul are obligatia sa respecte modul de utilizare si intretinere specific fiecarui produs.

CONDITII DE RETURNARE

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului feedback-ul referitor la produsul cumparat. Consumatorul nu poate returna produsul din motive subiective, dupa ce a primit produsul dandu-si acordul pentru comanda in prealabil. Consumatorul poate returna produsul cumparat in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului doar in cazul in care el primeste un alt produs decat cel comandat. In concluzie, clientii pot renunta la produsele cumparate doar daca nu sunt cele comandate, dar nu le pot returna din motive subiective dandu-si acordul pentru comanda in prealabil. Costurile aferente returului vor fi suportate de catre Vanzator in situatia in care Vanzatorul nu a respectat contractual incheiat. Galeteanu Ana-Maria-Mihaela PFA va efectua returul in functie de optiunea Cumparatorului, inlocuire sau returnarea contravalorii conform specificatiilor legale.

Cumparatorul este responsabil pentru “diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor” (OUG 130/2000), cu modificarile in vigoare.

In conformitate cu legislatia specifica in vigoare, produsele care fac obiectul unor comenzi speciale (produse personalizate in functie de specificatiile cumparatorului), NU fac obiectul unui retur. (OG 34 /2014 – art.16)

PRET, FACTURARE, LIVRAREA si PLATA

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata ale produselor sunt specificate in comanda, in scris pe e-mail.

Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate in baza informatiilor primite de la Cumparator.

Livrarea produselor se face in functie de dorinta Cumparatorului. Costurile de livrare sunt specificate la finalizarea fiecarei comenzi in e-mail si sunt suportate de catre Cumparator.

– Livrare in tara (toate localitatile)
– Livrare in Bucuresti
– Predare personala in Bucuresti – 0 Lei

Modalitatile de plata sunt:
– plata prin virament bancar in urma emiterii facturii fiscale
– plata la livrare (doar pentru persoanele juridice)

Datele de identificare sunt:
Nume firma: Galeteanu Ana-Maria-Mihaela PFA
Adresa: BUCURESTI, SECTOR 6, Strada Dreptatii nr 8
CUI: 31372942
Reg. Com.: J40/1111/2013
Tel.: 0727 550 077
Web: www.gameart.ro
E-mail: anacrafty@gameart.ro

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre Galeteanu Ana-Maria-Mihaela PFA si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Termenii si Conditiile generale de vanzare, ca si preturile, sunt acceptate in deplina cunostinta de catre cumparator, actul de cumparare implicand acceptarea imediata si totala a prezentelor conditii de vanzare.