Politica de confidentialitate

Confidențialitatea datelor tale cu caracter personal este importantă pentru noi. Acest angajament de respectare a confidențialității iti explica ce date cu caracter personal colectează Galeteanu Ana-Maria-Mihaela PFA de la tine, prin intermediul interacțiunilor noastre cu tine și modul în care utilizăm datele respective.

Acest website colecteaza informatie de la utilizatorii săi din rapoartele traficului înregistrat de serviciul extern de monitorizare Google Analytics, precum și prin intermediul cookieurilor. Aceste informatii sunt stocate timp de 14 luni.

Politica noastra de confidentialitate cuprinde urmatoarele informatii:

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Galeteanu Ana-Maria-Mihaela PFA , cu sediul in Strada Dreptatii Nr 8, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/1111/2013, CUI 31372942 , nu prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra in baza notificarii nr. 30635 adresate Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Baza legala o constituie Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Ce facem cu informatiile dumneavoastra?

Datele personale introduse voluntar de dumneavoastra în cadrul comenzilor transmise prin email la anacrafty@gameart.ro, le prelucrăm pentru derularea comenzilor, emiterea facturilor si trimiterea coletelor catre beneficiari.

Datele de contact pe care ni le oferiti ne permit sa luam legatura cu dumneaoastra pentru a va cere detalii pentru comanda, pentru a va informa care este statusul comenzii si pentru a va cere feedback la finalul comenzii.

Datele dumneavoastra nu sunt vandute tertilor.

Cand sunt prelucrate datele personale?

În măsura în care va doriti un produs pictat, transmiterea datelor personale sau de afaceri (de exemplu: adrese de e-mail, nume, prenume, domiciliu, sediu etc.), aceste date sunt trimise explicit si voluntar de catre utilizator. Datele personale transmise astfel vor fi folosite de noi doar in scopul pentru care ne-au fost transmise, in cadrul prelucrării comenzilor dumneavoastră.

Cu cine partajam datele cu caracter personal?

Nu vom dezvălui informaţiile tale către terţe părţi, pentru niciun motiv.

Totuşi, este posibil să dezvăluim informaţiile tale către următoarele entităţi:

Partajăm datele tale cu caracter personal cu acordul tau sau în cazul în care este nevoie de ele pentru a finaliza o tranzacție sau a va livra un produs pe care l-ai comandat.

Ce posibilităţi aveţi de a acţiona împotriva salvării datelor?

Aveţi dreptul de a primi, în urma unei solicitari, informaţii gratuite despre datele dumneavoastră personale salvate. Conform legii nr. 677/2001 privind protecţia datelor, beneficiaţi de dreptul de acces, dreptul de intervenţie asupra datelor (respectiv, aveţi dreptul de a corecta, de a bloca şi de a şterge aceste date personale) şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveţi dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale, de exemplu în scopuri publicitare. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă rugam să vă adresaţi în scris sau prin e-mail responsabilului pentru protecţia datelor menţionat mai jos. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei, precum şi Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal în caz de reclamaţii.

Politica de cookies

Ce este un “cookie”?

Un “Internet Cookie” (termen cunoscut si ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur si simplu “cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul.

Cookie-ul este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driveul utilizatorului).

Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

Module cookie și tehnologii similare

Galeteanu Ana-Maria-Mihaela PFA folosește modulele cookie (mici fișiere text plasate pe dispozitivul dvs.) și tehnologiile similare pentru a furniza site-ului web și serviciile noastre online și pentru a ajuta la colectarea datelor. Textul unui modul cookie este format adeseori dintr-un șir de numere și litere care vă identifică în mod unic computerul, dar poate conține și alte informații.

Galeteanu Ana-Maria-Mihaela PFA folosește modulele cookie și tehnologiile similare în mai multe scopuri, în funcție de produs.

Newsletter/Concursuri

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Galeteanu Ana-Maria-Mihaela PFA are obligaţia de a administra în siguranţă şi doar pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizaţi. Scopul colectării datelor este: prelucrarea si onorarea comenzii dumneavoastra.

Galeteanu Ana-Maria-Mihaela PFA nu organizeaza concursuri.

Galeteanu Ana-Maria-Mihaela PFA nu trimite newslettere.

Datele dumneavoastrǎ cu caracter personal nu vor fi comunicate tertilor.

Intrebări suplimentare?

Dacă aveţi întrebări suplimentare în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră personale, vă rugăm să vă adresaţi responsabilului nostru pentru protecţia datelor.

Aflaţi mai multe detalii despre tipurile de cookie-uri utilizate de Google şi despre modul în care le utilizează.

Ana-Maria Galeteanu

anacrafty@gameart.ro